INFORMATION VED SELSKABER

Velkomst og snacks

Der er mulighed for at starte på terrassen. I årets varme måneder er det en ideel måde at starte jeres arrangement på.

Antal gæster

Ønsker man at have et privat lokale, er der blandt andet nedenstående muligheder.

Førstesalen – Fra 30 til ca. 80 gæster

Krostuen – Fra 16 til ca. 30 gæster

Hele stueetagen – Op til 100 gæster – Kræver dog minimumsforbrug på 100.000,- DKK

Nattillæg

Ved timer efter kl. 01 er der et tillæg på 400,- pr. påbegyndt time, pr. tjener.

Musik

Der er mulighed for både DJ og livemusik ved selskaber på førstesalen. Vi bor i en gammel bygning og har mange tætliggende naboer – Høj musik skal derfor slutte kl. 02. (Søndag til torsdag kl. 24.00)

Der kan fortsat afspilles musik på Slettens anlæg eller DJ – dog med nedsat volumen.

Servering

Alle serveringer anrettes på tallerken og bliver serveret én gang.

Antal

Endeligt antal skal være os i hænde senest 7 dage før arrangementet.

Sluttidspunkt

Frokostarrangement: Senest kl. 17.00 / Aftenarrangement: I henhold til aftale.

Betaling med kreditkort

Ved betaling med kreditkort pålægges gebyr i henhold til kreditkortselskabet.

Bryllupskage

I er velkomne til at medbringe bryllupskagen selv, og vi hjælper også gerne med at finde den rigtige leverandør. Medbragt bryllupskage har en serveringsafgift på 25,- pr. couv.

Blomster

I sæsonens farver

Klassisk udgave med ca. tre små vaser pr. bord. 25,- pr. couvert

Borddekoration 450,- pr. bord

Natmad

Eksempelvis Hotdogs 95,- / Charcuteri 115,-

Couvertmenukort

20.- pr. couv.

Proppenge 

for medbragt vin 350,- pr. skænket flaske (75 cl.)