Selskab i smukke omgivelser med tæerne i vandkanten

På Restaurant Sletten sørger vi for alle slags selskaber – forretningsmøder i privat atmosfære med diskret service og bryllupper med musik og dans hele natten. Vores mål er, at I bruger mindst mulig tid på planlægningen. Derfor står vi for hele jeres arrangement fra velkomstdrinks på terrassen til natmaden, når de sidste gæster skal afsted. Menuerne skifter efter årstiden, og vi serverer altid det bedste, sæsonen tilbyder.

Til mindre selskaber anbefaler vi Krostuen, og til de store fester har vores førstesal plads til ca. 90 spisende gæster. Under selskabsbeskrivelserne ligger vores bud på, hvordan jeres arrangement kan se ud –  vi tilpasser efter jeres ønsker og behov.

Kontakt os for at høre mere – vi giver gerne en rundvisning.

Gældende fra 30 personer

Frokost-selskaber skal være afsluttet kl. 17.00.

Arrangementet indeholder

Aperitif
3-retters menu (inkl. “stor” hovedret & sæsonens kartoffel)
Vinmenu (ad libitum under middagen)
Isvand
Kaffe/te

Pris pr. couvert 775,-


Kan tilkøbes

Snacks
Mineralvand
Petit four
Avec
Bar
Natmad
Kuvertmenukort
Blomster


Menu

Menuen kan sammensættes ud fra de nedenstående retter

Aperitif

Crémant / Hvidvin / Mousserende hyldeblomst

*

Forretter

Hjemmerøget laks med syrnet fløde, dild & crudité

*

Bagt torsk, med persille, kål & lun muslingesauce

Hovedretter

Dansk oksemørbrad, med Lammefjordsgrønt, løgsoubise & indkogt sauce med sherry

*

Stegt perlehønebryst med Lammefjordsgrønt, syltet løg, timian & cremet morkelsauce

*Hovedretterne serveres med årstidens kartoffel & ekstra sauce*

Desserter

Rødgrød med krystalliseret hvid chokolade, lakrids & iscreme med hyldeblomst

*

Chokolade i teksturer med vaniljeiscreme & syltede brombær

Hold livets store fester og mærkedage i smukke omgivelser på Sletten. Lad os stå for jeres arrangement, hvis I vil være sikre på, at maden, vinene og serviceniveauet er i topklasse. Selskaber op til ca. 30 gæster kan sidde i Krostuen og de større arrangementer kan nyde Slettens selskabslokale på første sal.

Der er mulighed for DJ eller livemusik for selskaber placeret på førstesalen.

Gældende fra 30 personer

Arrangementet indeholder

Aperitif
4-retters menu (alle retter serveret i forrets-størrelse)
Vinmenu i husniveau- 3 forskellige vine (ad libitum under middagen)
Isvand
Kaffe/te

Pris pr. couvert 895,-


Kan tilkøbes

Snacks
Mineralvand
Petit four
Avec
Bar
Natmad
Kuvertmenukort
Blomster
Ny vin ved 2. ret 50,-


Menu

Menuen er et eksempel og kan ændre sig i takt med sæsonerne

*

Aperitif

Crémant / Hvidvin / Mousserende hyldeblomst

*

Forret

Ceviche af helleflynder med avocado, kålskud, lime & sesam

Mellemret

Torsk med spæde kål, hasselnødder & røget muslingesauce

Hovedret

Dansk oksemørbrad, med Lammefjordsgrønt, løgsoubise & indkogt sauce med sherry

Dessert

Æbledessert med puré af bagte æbler, ristet havre & granité

Velkomst og snacks

Der er mulighed for at starte på terrassen. I årets varme måneder er det en ideel måde at starte jeres arrangement på.

Nattillæg

ved timer efter kl. 01 er der et tillæg på 400,- pr. påbegyndt time, pr. tjener.

Antal gæster

Førstesalen 30-90 gæster, Krostuen 10-30 gæster.

Musik

Der er mulighed for både DJ og livemusik ved selskaber på førstesalen. Vi bor i en gammel bygning og har mange tætliggende naboer – Høj musik skal derfor slutte kl. 02. Der kan fortsat afspilles musik på Slettens anlæg eller DJ – dog med nedsat volumen.

Servering

Alle serveringer anrettes på tallerken og bliver serveret en gang.

Antal

Endeligt antal skal være os i hænde senest 7 dage før arrangementet.

Sluttidspunkt

Frokostarrangement: Senest kl. 17.00 / Aftenarrangement: I henhold til aftale.

Betaling med kreditkort

Ved betaling med kreditkort pålægges gebyr i henhold til kreditkortselskabet.

Bryllupskage

I er velkomne til at medbringe bryllupskagen selv, og vi hjælper også gerne med at finde den rigtige leverandør. Medbragt bryllupskage har en serveringsafgift på 25,- pr. couv.

Proppenge 

for medbragt vin 300,- pr. skænket flaske (75 cl.)

Snacks 50,- pr. couv.
(Hjemmelavede chips med creme, røgede mandler & oliven)

Mineralvand m/u brus
(Pr. flaske 30,- / Ad libitum 30,- pr. gæst)

Vinmenu i højere niveau. 4 forskellige glas – tillæg på ca. 150,- pr. couvert

Petit four – 25,- pr. couvert

Avec til kaffen – eks. Cognac, Grappa, likør, Baileys etc. fra 85,-

Natmad fra 85,- pr. couvert – (eks. Charcuteri 110,- pr. couvert)

Blomster – I sæsonens farver.

* Klassisk udgave med ca. tre små vaser pr. bord. 25,- pr. couvert

* Borddekoration 450,- pr. bord

Kuvertmenukort – 15.- pr. couvert

Bar – enkel eller udvidet. Se priser nedenfor

Diverse drikkevarer:

Carlsberg pilsner 35/55,-

Sodavand/juice/saft 40,-

Husets hvid-/rødvin pr. glas 75,-

Diverse Sjusser (G&T, Rom&Cola etc.) 75 ,-

Spiritus 900,- pr. flaske

Slettens udvalg af drinks:

Dark & Stormy – Mojito – Æblerov – Rabarberfryd – White Russian (95,-)

Fri bar

Fri bar med øl, husets vin og sodavand/juice 95,- pr. gæst pr. time

Fri bar med øl, husets vin, sodavand/juice, sjusser og Slettens udvalg af drinks 150,- pr. gæst pr. time

Hold livets store fester og mærkedage i smukke omgivelser på Sletten. Lad os stå for jeres arrangement, hvis I vil være sikre på, at maden, vinene og serviceniveauet er i topklasse. Selskaber op til ca. 30 gæster kan sidde i Krostuen og de større arrangementer kan nyde Slettens selskabslokale på første sal.

Der er mulighed for DJ eller livemusik for selskaber placeret på førstesalen.

Gældende fra 30 personer.

Arrangementet indeholder

Aperitif
3-retters menu (inkl. “stor” hovedret & sæsonens kartoffel)
Vinmenu (ad libitum under middagen)
Isvand
Kaffe/te

Pris pr. couvert 775,-


Kan tilkøbes

Snacks
Mineralvand
Petit four
Avec
Bar
Natmad
Kuvertmenukort
Blomster


Menu

(Menuen er et eksempel og kan ændre sig i takt med sæsonerne)

Der kan vælges mellem de nedenstående retter

Aperitif

Crémant / Hvidvin / Mousserende hyldeblomst

*

Forretter

Hjemmerøget laks med syrnet fløde, dild & crudité

*

Bagt torsk, med persille, kål & lun muslingesauce

Hovedretter

Dansk oksemørbrad, med Lammefjordsgrønt, løgsoubise & indkogt sauce med sherry

*

Stegt perlehønebryst med Lammefjordsgrønt, syltet løg, timian & cremet morkelsauce

*Hovedretterne serveres med årstidens kartoffel & ekstra sauce*

Desserter

Rødgrød med krystalliseret hvid chokolade, lakrids & iscreme med hyldeblomst

*

Chokolade i teksturer med vaniljeiscreme & syltede brombær

Pakke 1.

Kaffe/te med kringle
125,- pr. couv.

Pakke 2. 

Kaffe/te –  kringle – sandwich 2 slags
175,- pr. couv.

Pakke 3. 

Kaffe/te –  kringle – charcuteri
225,- pr. couv.

Arrangementet er berammet til 3-timer, og der tillægges lokale-leje på 1500,- kr. for eget lokale og opdækning.

*Diverse drikkevarer til gældende priser

*Priserne gælder ved 35 til 100 personer.

Ønsker I et privat arrangement med ro og diskret betjening, har vi sammensat alt hvad I behøver i pakken nedenfor. Til firmamiddage anbefaler vi Krostuen med plads til 30 personer eller 1. salen med plads til ca. 100 personer.

Arrangementet indeholder

Aperitif
Snacks
Sletten menu
Vinmenu
Mineralvand
Kaffe og petit four

Pris pr. couvert 1300,-

Jeres bryllupsfest skal være noget helt specielt og hos os er de perfekte rammer til jeres fest i Nordsjællandsk idyl.

På Sletten tager vi hånd om det hele, så I kan nyde jeres store dag og koncentrere jer om gæsterne og hinanden. Arrangementet starter med velkomstdrink og snacks, indeholder 4-retters menu af sæsonens bedste råvarer, vinmenu og mineralvand, kaffe & petit four. Som noget helt særligt sørger vi også for blomster til bordene, små menukort til gæsterne og en bid natmad. For den mest private og specielle oplevelse anbefaler vi, at festen holdes i vores selskabslokale på Slettens førstesal.

Der er mulighed for DJ eller livemusik for selskaber placeret på førstesalen.

Gældende fra 30 personer

Arrangementet indeholder

Aperitif og snacks
4-retters menu
Vinmenu i husniveau – 4 vine (ad libitum under middagen)
Mineralvand
Kaffe/te og petit four
Enkel udgave af blomster til bordene
Kuvertmenukort
Natmad

Pris pr. couvert 1350,-


Kan tilkøbes

Vinmenu i højere niveau. Tillæg ca. 150,- pr. couvert
Bar – fri bar (enkel, udvidet) eller efter forbrug
Tilkøb af blomster-dekorationer + 30,- pr. couvert
Avec til kaffe. Fra 85,- pr. 3 cl.


Menu

Menuen er et eksempel og kan ændre sig i takt med sæsonerne

*

Aperitif

Champagne / Hvidvin / Mousserende hyldeblomst

Snacks

Hjemmelavede chips med creme, røgede mandler & oliven

*

Forret

Norsk kammusling med syltet grønt, ristede hasselnødder & peberrod

Mellemret

Stegt havtaske med gratineret selleri, trøffel & sherrysauce

Hovedret

Dansk oksemørbrad med Lammefjordsgrønt, syltede svampe & sauce med fermenteret hvidløg

Dessert

Blodappelsin med lakridsganache, sablé breton & iscreme af friskost