NYTÅR – MAD UD AF HUSET

Nytårsaften laver vi en 4 rettersmenu som kan afhentes på restauranten mellem

kl. 11.00 – 14.00 d. 31. december 2018.

*Book din nytårsmenu ved at trykke her*

*

Menuen består af følgende:

  • Ceviche af torsk med chili, ingefær & friskostcrème
  • Tatar af dansk kalv rørt med tomat, sort peber & kiks af modnet ost
  • Oksemørbrad med Pommes Anna, morkelcrèmesauce & salat med syltede artiskokker
  • Tærte med mørke bær & Valrhonachokolade

Pris per person kr. 450,- 

*

Tilvalg:

  • Osteservering: Brie de Meaux med sort vintertrøffel & ristet rugbrød

Pris per person for ost kr. 80,-

  • Surdejsbrød & saltet smør fra Aabybro mejeri

Pris per person for brød & smør kr. 20,- 

Vin, 3 flasker vin:

  • Cava fra Mas Candi i Penedes, Spanien.
  • Hvid Masieri fra Angiolino Maule i Veneto, Italien
  • Rød Petit Jo fra La Roche Buissière i Rhône, Frankring

Pris per vinpakke: kr. 400.-

*

NB: Menuen bliver leveret med en folder, hvor de sidste detaljer bliver beskrevet, samt anretnings-tips og billeder. Menuen kan både portions anrettes eller serveres “family style”