Frokost

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer

Saltet laks med røget emulsion, radiser, syltet artiskok & sprød malt

Tatar af okse med purløg, haricots verts & moden Vesterhavsost

Slettens fiskesuppe med friske tomater, vadouvan & jernurt

Svampetoast med vilde svampe, kyllingelever og syltet perleløg

Ristet torsk med spidskål, fermenteret asparges, lardo & muslingesauce

Stegt vagtelbryst og confiteret lår med grillet hjertesalat, rosmarin & oliven

Ost & dessert  

Udvalg af skandinaviske oste med sødt & sprødt

Mørk Valrhona chokolade med syltede blommer & praliné iscreme

Havtorn en Surprise - En klassiker fra formel B 150DKK

*

 140,- pr. ret – Alle retter serveres i forretstørrelse

Vi anbefaler 2-3 retter til frokost

Frokostmenu

Alle retterne fra menuen kan også vælges individuelt

*

Råmarineret helleflynder med grillet citronvinaigrette & havesyre 140DKK

Terrine af oksekæber med æble, hasselnødder & spæd knoldselleri 140DKK

Svenske blåbær med saltet karamel, havrecrumble & luftigt mascarpone 140DKK

*

 Tre retter inkl. mineralvand & kaffe/te med petit four 475DKK


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.