Frokost

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer

To slags hjemmelavet sild med behørigt tilbehør & smørristet rugbrød

Tatar af okse med syltede asier, romainesalat & porre-emulsion

Hvide asparges fra Søren Wiuff med ristede macadamianødder & mousseline

Hummerbisque med spæde karotter, fermenteret chili & koriander

Skindstegt sandart med syltede grønne jordbær, strandkål & røget muslingesauce

Iberico gris med grillet spinat, kartoffelpuré & pebersauce

Ost & dessert  

Udvalg af skandinaviske oste med sødt & sprødt

Rabarberkompot med saltet karamel, skovmærke & sprød havre

*

 140,- pr. ret – Alle retter serveres i forretstørrelse

Vi anbefaler 2-3 retter til frokost

Frokostmenu

Alle retterne fra menuen kan også vælges individuelt

Råmarineret helleflynder med grillet citronvinaigrette & havesyre 140DKK

Confiteret "Label Rouge" kylling med løgsoubise, porrer, artiskok & Sherrysauce 140DKK

Danske jordbær med hvid chokolade, hybenrose & yoghurtsorbet  140DKK

*

 Tre retter inkl. mineralvand & kaffe/te med petit four 475DKK


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.