Frokost

NYT MENUKORT KOMMER MEGET SNART

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer

Råmarineret helleflynder med grillet citronvinaigrette & havesyre

Rørt tatar med grillet peberfrugt, tørret tomat & mynte

Slettens fiskesuppe med sorte trompetsvampe & røget porre

Svampetoast med vilde svampe, andelever og syltet perleløg

Ristet torsk med spidskål, fermenteret asparges, lardo & muslingesauce

Terrine af oksekæber med æble, hasselnødder & spæd knoldselleri

Ost & dessert  

Udvalg af skandinaviske oste med sødt & sprødt

Citrontærte med saltet karamel & sorbet af havesyre

Mørk Valrhona chokolade med syltede blommer & iscreme på ristede hasselnødder

Havtorn en Surprise - En klassiker fra formel B 150DKK

*

 140,- pr. ret – Alle retter serveres i forretstørrelse

Vi anbefaler 2-3 retter til frokost

Frokostmenu

De tre nedenstående retter inkl. filtreret vand og kaffe/te med petit four 485,-

Forret

Hovedret

Dessert

*

 140,- pr. ret – Alle retter serveres i forretstørrelse og kan også vælges individuelt


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.