Aften

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer

Råmarineret helleflynder med grillet citronvinaigrette & havesyre

Saltet laks med røget emulsion, radiser, syltet artiskok & sprød malt

Tatar af okse med purløg, haricots verts & moden Vesterhavsost

Slettens fiskesuppe med friske tomater, vadouvan & jernurt

Svampetoast med vilde svampe, kyllingelever og syltet perleløg

Ristet torsk med spidskål, fermenteret asparges, lardo & muslingesauce

Stegt vagtelbryst og confiteret lår med grillet hjertesalat, rosmarin & oliven

Terrine af oksekæber med æbler, hasselnødder og spæd knoldselleri

Ost og dessert

Udvalg af skandinaviske oste med sødt & sprødt

Mørk Valrhona chokolade med syltede blommer & praliné iscreme

Svenske blåbær med saltet karamel, havrecrumble & luftigt mascarpone

Havtorn en Surprise – En klassiker fra formel B 150DKK

*

140,- pr. ret – Alle retter serveres i forretstørrelse.

Vi anbefaler 3-5 retter til aften.

Sletten Menu

Alle retterne serveres i forrets-størrelse og kan også vælges individuelt

*

Rimmet jomfruhummer med grønne jordbær, peberrod & Baerii caviar 170DKK

Dampet søtunge med jordskokker, røget marv, stikkelsbær & brunet smør 185DKK

Stegt dådyr med gratineret Comté, kartoffelpuré, sort hvidløg & lang peber 195DKK

Svenske blåbær med saltet karamel, havrecrumble & luftigt mascarpone 140DKK

*

Menu 650DKK

Vinmenu 550DKK


 

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.