Aften menukort på Restaurant Sletten

Sletten Menu

Alle retterne serveres i forretsstørrelse

*

Dansk blæksprutte med ristet grønkål, emulsion af dild & hyldeblomst

Ristet kammusling med græskar, macadamianødder & kimchi beurre blanc

Rosastegt duebryst med confiteret lår, glaseret rødbede, nobilis gran & trøffelsauce

Blodappelsin med saltet karamel, tagetes & sprød marengs

*

Menu 700DKK

Vinmenu 500DKK

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK

Dansk blæksprutte med ristet grønkål, emulsion af dild & hyldeblomst 170DKK

Tatar af okse med grønne tomater, jordskokker & lun æggeblomme 150DKK

Slettens hummerbisque med selleri, merian & syltede svampe 150DKK

Stegt torsk med porrer, XO, hybenrose & muslingesauce 160DKK

Ristet kammusling med græskar, macadamianødder & kimchi beurre blanc 195DKK

Friteret blomkål med spæde hvidløg, lardo & cremet morkelsauce 150DKK

Stegt & braiseret lam med grønne asparges, aubergine & sauce med dukkah 175DKK

Rosastegt duebryst med confiteret lår, glaseret rødbede, nobilis gran & trøffelsauce 225DKK

Ost og dessert

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Blodappelsin med saltet karamel, tagetes & sprød marengs 150DKK

Danske æbler med tonkabønne & iscreme med hasselnødder 150DKK

Havtorn en Surprise 165DKK

*

Alle retter serveres i forretstørrelse.

Vi anbefaler 3-5 retter til aften.


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.