Aften

(Nyt opdateret menukort kommer inden genåbning i 2021)

*

*

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer

Råmarineret helleflynder med grillet citronvinaigrette & havesyre

Saltet slethvar med jordskokker, råsyltet pære & grillet grønkål

Rørt tatar med grillet peberfrugt, tørret tomat & mynte

Slettens fiskesuppe med sorte trompetsvampe & røget porre

Ristet torsk med spidskål, fermenteret asparges, lardo & muslingesauce

Svampetoast med vilde svampe, andelever og syltet perleløg

Stegt vagtelbryst og confiteret lår med grillet hjertesalat, rosmarin & oliven

Terrine af oksekæber med æbler, hasselnødder og spæd knoldselleri

Ost og dessert

Udvalg af skandinaviske oste med sødt & sprødt

Citrontærte med saltet karamel & sorbet af havesyre

Mørk Valrhona chokolade med syltede blommer & iscreme på ristede hasselnødder

Havtorn en Surprise – En klassiker fra formel B 150DKK

*

140,- pr. ret – Alle retter serveres i forretstørrelse.

Vi anbefaler 3-5 retter til aften.

Sletten Menu

Alle retterne serveres i forrets-størrelse og kan også vælges individuelt

*

Rimmet jomfruhummer med grønne jordbær, peberrod & Baerii caviar 170DKK

Dampet søtunge med jordskokker, røget marv, stikkelsbær & brunet smør 185DKK

Stegt andebryst med kastanjepuré, syltet gran, blåbær & trøffel 195DKK

Mørk Valrhona chokolade med syltede blommer & iscreme på ristede hasselnødder 140DKK

*

Menu 650DKK

Vinmenu 550DKK


 

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.