Aften

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer

Råmarineret helleflynder med grillet citronvinaigrette & havesyre

Saltet laks med røget emulsion, radiser, syltet artiskok & sprød malt

Tatar af okse med syltede asier, romainesalat & porre-emulsion

Hummerbisque med fennikel, fermenteret chili & koriander

Skindstegt sandart med hasselnødder, grøn tomat, gulerod & sauce nage

Confiteret ”Label Rouge” kylling med majs, hindbær & kantareller

Vibygård lam med safran, tørret tomat, spæde porre & lammesky

Ost og dessert

Udvalg af skandinaviske oste med sødt & sprødt

Hindbær med hyldeblomst, sprød marengs, tørret kamille & sorbet

Danske jordbær med hvid chokolade, hybenrose & yoghurtsorbet

Havtorn en Surprise – En klassiker fra formel B 150DKK

*

140,- pr. ret – Alle retter serveres i forretstørrelse.

Vi anbefaler 3-5 retter til aften.

Sletten Menu

Alle retterne serveres i forrets-størrelse og kan også vælges individuelt

*

Rimmet kammusling med nye danske kartofler, pistacie & muslingefløde 160DKK

Ristet pighvar med spidskål, ærter, mynte & cremet pighvarsauce 185DKK

Stegt oksemørbrad med grillet spinat, hvidløgspuré, solbær & trøffelsauce 195DKK

Danske jordbær med hvid chokolade, hybenrose & yoghurtsorbet 140DKK

*

Menu 650DKK

Vinmenu 550DKK


 

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.