Aften menukort på Restaurant Sletten
Sletten Menu
Alle retterne serveres i forretsstørrelse
*
Dansk blæksprutte med ristet grønkål, emulsion af dild & hyldeblomst
Ristet kammusling med græskar, macadamianødder & kimchi beurre blanc
Rosastegt duebryst med confiteret lår, glaseret rødbede, nobilis gran & trøffelsauce
Blodappelsin med saltet karamel, tagetes & sprød marengs
*
Menu 700DKK
Vinmenu 500DKK
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK
Dansk blæksprutte med ristet grønkål, emulsion af dild & hyldeblomst 170DKK
Tatar af okse med grønne tomater, jordskokker & lun æggeblomme 150DKK
Slettens hummerbisque med selleri, merian & syltede svampe 150DKK
Stegt torsk med porrer, XO, hybenrose & muslingesauce 160DKK
Ristet kammusling med græskar, macadamianødder & kimchi beurre blanc 195DKK
Friteret blomkål med spæde hvidløg, lardo & cremet morkelsauce 150DKK
Stegt & braiseret lam med grønne asparges, aubergine & sauce med dukkah 175DKK
Rosastegt duebryst med confiteret lår, glaseret rødbede, nobilis gran & trøffelsauce 225DKK
Ost og dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK
Blodappelsin med saltet karamel, tagetes & sprød marengs 150DKK
Danske æbler med tonkabønne & iscreme med hasselnødder 150DKK
Havtorn en Surprise 165DKK
*
Alle retter serveres i forretstørrelse.
Vi anbefaler 3-5 retter til aften.
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.