Aften
(Nyt opdateret menukort kommer inden genåbning i 2021)
*
*
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer
Råmarineret helleflynder med grillet citronvinaigrette & havesyre
Saltet slethvar med jordskokker, råsyltet pære & grillet grønkål
Rørt tatar med grillet peberfrugt, tørret tomat & mynte
Slettens fiskesuppe med sorte trompetsvampe & røget porre
Ristet torsk med spidskål, fermenteret asparges, lardo & muslingesauce
Svampetoast med vilde svampe, andelever og syltet perleløg
Stegt vagtelbryst og confiteret lår med grillet hjertesalat, rosmarin & oliven
Terrine af oksekæber med æbler, hasselnødder og spæd knoldselleri
Ost og dessert
Udvalg af skandinaviske oste med sødt & sprødt
Citrontærte med saltet karamel & sorbet af havesyre
Mørk Valrhona chokolade med syltede blommer & iscreme på ristede hasselnødder
Havtorn en Surprise – En klassiker fra formel B 150DKK
*
140,- pr. ret – Alle retter serveres i forretstørrelse.
Vi anbefaler 3-5 retter til aften.
Sletten Menu
Alle retterne serveres i forrets-størrelse og kan også vælges individuelt
*
Rimmet jomfruhummer med grønne jordbær, peberrod & Baerii caviar 170DKK
Dampet søtunge med jordskokker, røget marv, stikkelsbær & brunet smør 185DKK
Stegt andebryst med kastanjepuré, syltet gran, blåbær & trøffel 195DKK
Mørk Valrhona chokolade med syltede blommer & iscreme på ristede hasselnødder 140DKK
*
Menu 650DKK
Vinmenu 550DKK
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.