A la Carte

“Amélie” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer

Råmarineret helleflynder med grillet citronvinaigrette, syltet grønne jordbær & havesyre

Rimmet laks med syrnet fløde, dild, radiser & sprød rug

Tatar af okse med Karl Johan creme, æggeblomme & jordskokkechips

Slettens fiskesuppe med safran, saltet torsk & syltede gulerødder

Stegt torsk med kål, stikkelsbær, ristet kyllingeskind & sauce med bakskuld

Braiseret & glaseret svinekæbe med røget porre, Comté & lun kartoffelskum

Grillet oksemørbrad med tomat, merian, fermenteret hvidløg & sauce hollandaise

Ost & dessert

Udvalg af europæiske oste med sødt & sprødt

Sorbet af danske æbler med ristede hasselnødder & yuzu

Kirsebær, krydderkage, vaniljeiscreme & lun karamelsauce

Havtorn en Surprise – En klassiker fra formel B 145,-*

135,- pr. ret – Alle retter serveres i forretstørrelse
Vi anbefaler 2-3 retter til frokost


Julefrokost på Sletten

 * 

475,- pr. person

Alt nedenstående serveret ad tre omgange

Menuen skal bestilles af minimum 2 personer ved bordet

 * 

Saltet laks med peberrodsfløde, dild & rogn

 Røget ål med tempereret æggeblomme & purløg

 Lun stegt sild med sennep & løg

 *

Spegepølse af vildt med svampe & syltet gran

 Braiseret svinebryst, med blåbær & jordskokkechips

 Kroket af confiteret and med trøffelcreme

*

Oste med syltede svesker & knækbrød

Kirsebær med hvid chokolade, krydderkage & vanilje