Frokost
A la Carte
“Amélie” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer
Råmarineret helleflynder med grillet citronvinaigrette, syltet grønne jordbær & havesyre
Rimmet laks med syrnet fløde, dild, radiser & sprød rug
Tatar af okse med Karl Johan creme, æggeblomme & jordskokkechips
Slettens fiskesuppe med safran, saltet torsk & syltede gulerødder
Stegt torsk med kål, stikkelsbær, ristet kyllingeskind & sauce med bakskuld
Braiseret & glaseret svinekæbe med røget porre, Comté & lun kartoffelskum
Grillet oksemørbrad med tomat, merian, fermenteret hvidløg & sauce hollandaise
Ost & dessert
Udvalg af europæiske oste med sødt & sprødt
Sorbet af danske æbler med ristede hasselnødder & yuzu
Kirsebær, krydderkage, vaniljeiscreme & lun karamelsauce
Havtorn en Surprise – En klassiker fra formel B 145,-*
135,- pr. ret – Alle retter serveres i forretstørrelse
Vi anbefaler 2-3 retter til frokost
Julefrokost på Sletten
*
475,- pr. person
Alt nedenstående serveret ad tre omgange
Menuen skal bestilles af minimum 2 personer ved bordet
*
Saltet laks med peberrodsfløde, dild & rogn
Røget ål med tempereret æggeblomme & purløg
Lun stegt sild med sennep & løg
*
Spegepølse af vildt med svampe & syltet gran
Braiseret svinebryst, med blåbær & jordskokkechips
Kroket af confiteret and med trøffelcreme
*
Oste med syltede svesker & knækbrød
Kirsebær med hvid chokolade, krydderkage & vanilje