A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer

To slags hjemmelavet sild med behørigt tilbehør & smørristet rugbrød

Råmarineret helleflynder med grillet citronvinaigrette, ærter & havesyre

Tatar af okse med syltet grøn tomat, romainesalat & porre-emulsion

Hvide asparges fra Søren Wiuff med ristede macadamianødder & hollandaise

Fiskesuppe af pighvar & hummer med sprødt kyllingeskind & fermenteret chili

Skindstegt sandart med syltede grønne jordbær, strandkål & røget muslingesauce

Stegt unghane med karamelliseret løg, artiskok & Sherrysauce

Iberico gris med grillede grønne asparges, salvie & kartoffelpuré med trøffel

Ost & dessert

Udvalg af europæiske oste med sødt & sprødt

Danske jordbær med hvid chokolade, hybenrose & yoghurtsorbet

Havtorn en Surprise – En klassiker fra formel B 150,-*

140,- pr. ret – Alle retter serveres i forretstørrelse
Vi anbefaler 2-3 retter til frokost


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.