Kære Gæster

Vi har i dag besluttet at lukke restauranten ned midlertidigt – også for take-away. De sidste uger har ærligt talt været et chok for os, ligesom for så mange andre danskere. Men denne periode, uagtet hvor hård den er, har samtidig bekræftet os i, hvor stolte vi er over at holde til lige netop her på Sletten Havn.

Vi er dybt rørte over den opbakning vi har kunne se og mærke fra JER og lokalområdet over de sidste par uger. Vi har i de dage, hvor vi har leveret take-away, set mange bekendte ansigter i restauranten og har fået opmuntrende bemærkninger med på vejen. Tak for støtten!

Den gode nyhed er, at vi som restaurant nok skal klare os igennem denne periode og stå klar på den anden side. Men vi skal også have vores ansatte med helskindet, hvilket er en udfordring nu, hvor en lille gruppe medarbejdere har måtte arbejde i døgndrift for at holde åbent.

Så fra i morgen søndag vil Sletten være lukket indtil vi igen kan åbne dørene op i restauranten for spisende gæster. Det glæder vi os til, forhåbentligt allerede midt i en skøn dansk sommer med udsigt til nye danske asparges og fjordrejer. Vi holder jer opdateret, når tiden nærmer sig.

Varme hilsner, pas på hinanden og endnu engang tak.

– alle os på Restaurant Sletten.


OPDATERING VEDRØRENDE COVID-19

Med forbehold for en vis portion uvished omkring den kommende tids udvikling, holder vi LUKKET for a la carte servering på restauranten.
 
Vi vender tilbage så snart vi ved mere om den givne situation, lige nu er vores lukkeperiode 16-03-20 og 2 uger frem.
 
Vi glæder os til at tage imod vores kære gæster igen når dette er overstået og give dem den oplevelse vi er kendt for.
 
De bedste hilsner // formel B, Uformel og Sletten

Om Restauranten

Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk.

Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi.

Restauranten ejes af kokkene bag Michelin restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i “mindre” størrelser.

Hele holdet på restaurant Sletten glæder sig til at tage imod dig!