SØNDAGS-FROKOST I SEPTEMBER

Vi holder åbent til frokost alle fem søndage i september

Vi glæder os til at byde jer velkommen!


 VILDT-AFTEN

5. oktober & 26. oktober

Kokkene sammensætter en 4-retters menu med fjervildt, råvildt & lidt til den søde tand

Pris 995,-

(4-retters menu + vinmenu + mineralvand + kaffe/te med petit four)

*Menu*

Carpaccio af krondyr med Karl johan svampe & jordskokker

2016 Pinot Gris, “Expression”, Domaine Agapé, Alsace

Vildtpaté på ristet surdejsbrød med kvædepuré & confit af kråser

2016 Morgon, “Côte du Py”, Damien Coquelet, Beaujolais

Stegt bryst af gråand med vilde svampe, persillerødder & tyttebær

2012 Qupé, “Syrah”, Santa Barbara County, Californien

Vilde svenske blåbær med vanilje, Brachetto-sorbet & bitter kakao

2017 Brachetto, ”Birbét”, Cascina Riveri, Monteu Roero

*

(OBS Ingen a la carte)


Om Restauranten

Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk.

Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi.

Restauranten ejes af kokkene bag Michelin restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i “mindre” størrelser.

Hele holdet på restaurant Sletten glæder sig til at tage imod dig!