VILDT-AFTEN

25. oktober

Kokkene sammensætter en 4-retters menu med fjervildt, råvildt & lidt til den søde tand

*Der vil denne aften ikke være mulighed for a la carte*

Sprængt fasanbryst med røget jordskokkepuré, æble & caviar

Cremet suppe af vildt & svampe med persillerod, vanilje & trøffel

Stegt dåvildt med gratineret selleri, granskud & Karl Johan svampe

Vilde svenske blåbær med frangipane, friskost iscreme & citrontimian

Pris pr. person 995,-

Menu, vinmenu, mineralvand & kaffe/te med petit four


Om Restauranten

Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk.

Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi.

Restauranten ejes af kokkene bag Michelin restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i “mindre” størrelser.

Hele holdet på restaurant Sletten glæder sig til at tage imod dig!