Frokost menukort på restaurant Sletten

Frokostmenu

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre

Stegt & braiseret lam med grønne asparges, aubergine & sauce med dukkah

Blodappelsin med saltet karamel, tagetes & sprød marengs

Pris 525,-

- for de ovenstående 3 retter + mineralvand & kaffe/te -

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK

Tatar af okse med grønne tomater, jordskokker & lun æggeblomme 150DKK

Slettens hummerbisque med selleri, merian & syltede svampe 150DKK

Stegt torsk med porrer, XO, hybenrose & muslingesauce 160DKK

Friteret blomkål med spæde hvidløg, lardo & cremet morkelsauce 150DKK

Stegt & braiseret lam med grønne asparges, aubergine & sauce med dukkah 175DKK

Ost & dessert  

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Blodappelsin med saltet karamel, tagetes & sprød marengs 150DKK

Danske æbler med tonkabønne & iscreme med hasselnødder 150DKK

**

Alle retter serveres i forretstørrelse

Vi anbefaler 2-3 retter til frokost


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.