Frokost menukort på restaurant Sletten
Frokostmenu
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre
Stegt & braiseret lam med grønne asparges, aubergine & sauce med dukkah
Blodappelsin med saltet karamel, tagetes & sprød marengs
Pris 525,-
- for de ovenstående 3 retter + mineralvand & kaffe/te -
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK
Tatar af okse med grønne tomater, jordskokker & lun æggeblomme 150DKK
Slettens hummerbisque med selleri, merian & syltede svampe 150DKK
Stegt torsk med porrer, XO, hybenrose & muslingesauce 160DKK
Friteret blomkål med spæde hvidløg, lardo & cremet morkelsauce 150DKK
Stegt & braiseret lam med grønne asparges, aubergine & sauce med dukkah 175DKK
Ost & dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK
Blodappelsin med saltet karamel, tagetes & sprød marengs 150DKK
Danske æbler med tonkabønne & iscreme med hasselnødder 150DKK
**
Alle retter serveres i forretstørrelse
Vi anbefaler 2-3 retter til frokost
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.