VILDT-AFTEN

23. oktober & 6. november

Køkkenchefen sammensætter en 4-retters menu med fjervildt, råvildt & dessert

*

Pighvar med svampebouillon, sprødt fasanskind & trøffel

2018 Grüner Veltliner, “Dürnstein”, Leo Alzinger, Wachau

Ristet surdejsbrød med vilde svampe, andelever & persille

2018 Fuente de Los Huertos, Ca’ Di Mat, Gredos

Stegt dådyr med gratineret Comté, fermenteret hvidløg, kartoffelpuré & pebersauce

2018 Crozes-Hermitage, Domaine du Colombier, Côtes du Rhône

Vilde svenske blåbær med luftig mascarpone, saltet karamel & enebær

2016 Château du Mont, Sainte Croix du Mont, Sauternes

*

Menu + Vinmenu + Mineralvand

Pris pr. person 995,-

*Der vil denne aften ikke være mulighed for a la carte*

MORTENSAFTEN

10. november

Vi mindes Martin af Tours og sætter and på menukortet

JULEFROKOST PÅ SLETTEN

24. november til 19. december

*

FROKOST

Vores udgave af et velsmagende julebord til frokost

Pris pr. person 475,-

*Serveres ved bordet ad tre omgange – til minimum to personer*

*

AFTEN

”Slettens Julebord – Aften”  skal forudbestilles til hele selskabet

Pris pr. person 600,-

*Serveres ved bordet ad fire omgange – til minimum 8 personer*

JULEFROKOST MENUERNE

FROKOST

Røget ål med porre og vagtel æg
Marineret sild med æbler og havesyre
Ristet torsk med kål og muslingesauce

Krydret lammepølse med kartoffelpure , trøffel og sky sauce
Croquette af and med peber og karse

Ost med sprødt og sødt
Kejserinders med abrikos og ristede mandler

*

AFTEN

Røget ål med porre og vagtel æg
Æbleskive med røget kulmule og persille
Marineret sild med æbler og havesyre

Ristet torsk med kål og muslingesauce
Stegt sild med karamelliseret løg og fedtegrever

Krydret lammepølse med kartoffelpure , trøffel og sky sauce
Croquette af and med peber og karse

Ost med sprødt og sødt
Kejserinders med abrikos og ristede mandler