FISK & SKALDYRSAFTEN

6. september & 13. september

To festlige aftener med fisk og skaldyr i lange baner

Pris pr. person for buffet 895,-

*Der vil denne aften ikke være mulighed for a la carte*

*

VILDT-AFTEN

4. oktober & 25. oktober

Kokkene sammensætter en 4-retters menu med fjervildt, råvildt & lidt til den søde tand

*Der vil denne aften ikke være mulighed for a la carte*

Sprængt fasanbryst med røget jordskokkepuré, æble & caviar

 Vildtconsommé med persillerod, vanilje & vintertrøffel

 Stegt dåvildt med gratineret selleri, granskud & Karl Johan svampe

 Vilde svenske blåbær med frangipane, friskost iscreme & citrontimian

Pris pr. person 995,-

Menu, vinmenu, mineralvand & kaffe/te med petit four

*

JULEFROKOST PÅ SLETTEN

19. november til 21. december

Vores udgave af et velsmagende julebord til frokost

Serveres ved bordet ad tre omgange, til minimum to personer

*Der vil også være mulighed for at vælge julebord til aften – priser og detaljer kommer på hjemmesiden*