PÅSKEN 2019

21. april & 22. april

I anledningen af påske, holder vi ekstraordinært åben søndag og mandag

*

SANKT HANS AFTEN

23. juni

Fast 4-retters menu

*Der vil denne aften ikke være mulighed for a la carte*

*

FISK & SKALDYRSAFTEN

6. september & 13. september

To festlige aftener med fisk og skaldyr i lange baner

Pris pr. person for buffet 895,-

*Der vil denne aften ikke være mulighed for a la carte*

*

VILDT-AFTEN

4. oktober & 25. oktober

Kokkene sammensætter en 4-retters menu med fjervildt, råvildt & lidt til den søde tand

*Der vil denne aften ikke være mulighed for a la carte*

*

JULEFROKOST PÅ SLETTEN

19. november til 21. december

Vores udgave af et velsmagende julebord til frokost

Serveres ved bordet ad tre omgange, til minimum to personer

*Der vil også være mulighed for at vælge julebord til aften – priser kommer på hjemmesiden*