VILDT-AFTEN

5. oktober & 26. oktober

Kokkene sammensætter en 4-retters menu med fjervildt, råvildt & lidt til den søde tand

Pris 995,-

(4-retters menu + vinmenu + mineralvand + kaffe/te med petit four)

*Menu*

Carpaccio af krondyr med Karl johan svampe & jordskokker

2016 Pinot Gris, “Expression”, Domaine Agapé, Alsace

Vildtpaté på ristet surdejsbrød med kvædepuré & confit af kråser

2016 Morgon, “Côte du Py”, Damien Coquelet, Beaujolais

Stegt bryst af gråand med vilde svampe, persillerødder & tyttebær

2012 Qupé, “Syrah”, Santa Barbara County, Californien

Vilde svenske blåbær med vanilje, Brachetto-sorbet & bitter kakao

2017 Brachetto, ”Birbét”, Cascina Riveri, Monteu Roero

*

(OBS Ingen a la carte)


JUL PÅ SLETTEN

20. november til 22. december

Frokostmenu 3 retter inkl. mineralvand & kaffe/te 450,-

Aftenmenu 4 retter (ekskl. drikkevarer) 600,-