• Foto: Jonas Buhr
  • Foto: Jonas Buhr
  • Foto: Jonas Buhr
  • Foto: Jonas Buhr
  • Foto: Jonas Buhr
  • Foto: Jonas Buhr
  • Foto: Jonas Buhr

Forside

 

Trøffelaften!

Fredag d. 3. februar hylder vi de ædle svampe med en 5-retters trøffelmenu. Menuen akkompagneres af en tilhørende vinmenu, samt mineralvand og kaffe/te med petit four.

Prisen er 1.250,- pr. person.

Det er denne aften ikke muligt at bestille a la carte retter.

 

Saltet kammusling i egen skal, med syltet trøffel, vinterkål & trøffelcreme

Koldpocheret torsk med marineret knoldselleri, Baerii caviar & muslingefløde med trøffel

Ristet pighvar med olivenolie emulsion, trøffel, stegte violette artiskokker & vild fransk brøndkarse

Slettens “due Rossini” med saltet andelever, ristet hjerte, sprød crouton & trøffelsauce med portvin

Legeret iscreme med trøffel, syltet & revet trøffel samt sprød kakao

 


Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk.

"med tæerne i Øresund "

Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi.

Restauranten ejes af kokkene  bag Michelin restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i “mindre” størrelser.

Hele holdet på restaurant Sletten glæder sig til at tage imod dig!