VILDT-AFTEN

Fredag d. 27. oktober

Vi sammensætter en lækker 4-retters menu med fjervildt, råvildt & lidt til den søde tand.

Saltet bryst af gråand med Karl-Johan emulsion, sprøde jordskokker & karse.

Sprængt fasan i røget fløde med græskar & grillet pære.

Stegt dåvildt med selleri, brombær & trøffel

Vilde svenske blåbær med salt karamel, malt & vaniljeskum

Pris 995,- pr. couvert for menu, vinmenu & mineralvand.

(Obs. Ingen a la carte) 

Om Restauranten

Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk.

Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi.

Restauranten ejes af kokkene  bag Michelin restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i “mindre” størrelser.

Hele holdet på restaurant Sletten glæder sig til at tage imod dig!