• IMG36_700x360
  • IMG24_700x360
  • IMG52_700x360
  • IMG9_700x360
  • IMG59_700x360
  • IMG49_700x360

Forside

Vildt-aften den 28. oktober 2016

Efterårets ”vilde” råvarer danner rammen om en stemningsfuld aften på Sletten, hvor vi hylder sæsonen med en 4-retters menu og tilhørende vine. Menuen vil blandt andet komme rundt om sæsonens fjervildt, råvildt og slutte af med lidt til den søde tand.

Pris pr. person for 4 retter med tilhørende vinmenu, mineralvand, kaffe/te og petit four 995,-

Ankomst tiden er individuel og kan ligge mellem 18:00 & 21:00

Tilmelding til arrangementet foregår via mail til info@sletten.dk

Kuvertprisen skal forudbetales

Menu til vildt arrangement

Kanin terrin – syltet græskar – trøffel

Svampebouillon med Sherry – fasanbryst – syltede svampe – croutons

Stegt dådyrkølle – kastanjer – karamelliseret selleri – madeirasauce

Mørke bær – cremefraiche parfait – sprød kakao – sorbet

*Der vil være mulighed for tilvalg af ost efter hovedretten

 


Lidt om os

Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk.

"med tæerne i Øresund "

Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi.

Restauranten ejes af kokkene  bag Michelin restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i “mindre” størrelser.

Hele holdet på restaurant Sletten glæder sig til at tage imod dig!