Arrangementer 2017 – efterår/vinter

JAZZ AFTEN

Onsdag 4. oktober kl. 18.30 vil Restaurant Sletten afholde et Jazz & Dine arrangement med en fire retters høstmenu med sæsonens råvarer, udvalgt af køkkencheferne, efterfulgt af en times intimkoncert med crooneren Søren Lampe, der har skrevet sig smukt ind i en lang tradition af tilbagelænet jazz. Han vil denne aften medbringe to af landets mest kompetente jazzmusikere.
Søren Møller – piano og Thomas Ovesen – kontrabas.

Ceviche af slethvar med citronvinaigrette, grønne jordbær & havesyre

Oksetatar med tomat, peber, karse & tørret parmesan

Braiseret svinebryst af dansk frilandsgris med ribs, løgsoubise, rucola & pebersauce

Vilde blåbær med saltet karamel, vaniljeskum & sprød malt

Pris 595,- (4 retter – mineralvand – kaffe/te med petit fours)

Koncerten starter 20.30.

VILDT-AFTEN

13. oktober / 27. oktober

Vi sammensætter en lækker 4-retters menu med fjervildt, råvildt & lidt til den søde tand.

Pris 995,- pr. couvert for menu, vinmenu & mineralvand.

Menuen vil kunne ses på hjemmesiden ca. 14 dage før.

(Obs. Ingen a la carte) 

 –

MORTENSAFTEN

10. november

En hyggelig aften med and på menuen.

JUL PÅ SLETTEN

14. november – 23. december

Frokostmenu 3 retter inkl. mineralvand & kaffe 450,-

Aftenmenu 5 retter (ekskl. drikkevarer) 700,-

*Vi holder lukket fra og med d. 24. december & åbner igen d. 9. januar kl. 18:00.

Om Restauranten

Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk.

Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi.

Restauranten ejes af kokkene  bag Michelin restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i “mindre” størrelser.

Hele holdet på restaurant Sletten glæder sig til at tage imod dig!