• Foto: Jonas Buhr
  • Foto: Jonas Buhr
  • Foto: Jonas Buhr
  • Foto: Jonas Buhr
  • Foto: Jonas Buhr
  • Foto: Jonas Buhr
  • Foto: Jonas Buhr

Forside

På Restaurant Sletten byder vi de lyse måneder velkommen med en masse spændende arrangementer og special-aftener.

Påskesøndag d. 16. april
Denne søndag holder vi helt ekstraordinært åbent til frokost. Menukortet bugner som sædvanligt af dejlige retter, så kom og hyg med os!
Vi serverer i perioden 4. april – 22. april, en særlig påskemenu bestående af Dansk laks – Lam fra Vibygård – Citronfromage.
I frokosten tilbyder vi de tre ovenstående retter inkl. mineralvand & kaffe/te med petit four til 450,-

Sankt Hans Aften – 23/6
Sankt Hans aften nydes bedst med en gåtur på havnen med familie og venner. Inden heksene brændes af på de mange bål langs Nordsjællands kyst, anbefaler vi en hyggelig middag på Sletten. Vi serverer én fast 4-retters menu til 600,- af midsommerens bedste råvarer.

Skaldyrsarrangementer – NYE DATOER!
28/7 – 11/8
2 festlige sommeraftener, hvor vi serverer fisk og skaldyr i lange baner på terrassen. Vi håber naturligvis på fantastisk dansk sommervejr, men hvis der kommer regn, rykker vi bare indenfor. Der reserveres via Dinnerbooking og ankomsten ligger fra 18:00-18:30. Prisen er 895,-

Live-jazz
Vi planlægger at fortsætte successen med Jazz-aftener på restauranten. Hold øje med hjemmesiden og de sociale medier for nye datoer.


Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk.

"med tæerne i Øresund "

Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi.

Restauranten ejes af kokkene  bag Michelin restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i “mindre” størrelser.

Hele holdet på restaurant Sletten glæder sig til at tage imod dig!