VILDT-AFTEN

27. oktober

Vi sammensætter en lækker 4-retters menu med fjervildt, råvildt & lidt til den søde tand.

Saltet bryst af gråand med Karl-Johan emulsion, sprøde jordskokker & karse.

Sprængt fasan i røget fløde med græskar & grillet pære.

Stegt dåvildt med selleri, brombær & trøffel

Vilde svenske blåbær med salt karamel, malt & vaniljeskum

Pris 995,- pr. couvert for menu, vinmenu & mineralvand.

(Obs. Ingen a la carte) 

 –

MORTENSAFTEN

10. november

En hyggelig aften med and på menuen.

WINEMAKERS DINNER

24. november

Vi får besøg af Barolo producenten David Fletcher, der importeres af VinAmore.

Der er til lejligheden sammensat en 4 retters menu, hvor Davids forskellige vine serveres til.

Pris 1195,- pr. couvert for aperitif, snacks, menu med vine, kaffe/te & mineralvand.

* Reservation foregår direkte til VinAmore.

JUL PÅ SLETTEN

14. november – 23. december

Frokostmenu 3 retter inkl. mineralvand & kaffe 450,-

Aftenmenu 5 retter (ekskl. drikkevarer) 700,-