KOKKETRÆF

17. februar

Køkkencheferne fra alle vores 5 restauranter gæster Sletten!

Aperitif & snacks – Menu på 6 retter med vinmenu- Kaffe/te & petit fours

Pris 2000,- pr. couvert

SE MERE HER!

PÅSKE PÅ SLETTEN

27. marts til 4. april

Frokostmenu 3 retter inkl. mineralvand & kaffe/te 450,-

Aftenmenu 5 retter (ekskl. drikkevarer) 750,-

 SANKT HANS AFTEN

23. juni

Fast 4-retters menu

*Vinmenu kan tilvælges

 FISK & SKALDYRSAFTEN

10. august & 24. august

To festlige sommeraftener med fisk og skaldyr i lange baner

 VILDT-AFTEN

5. oktober & 26. oktober

Kokkene sammensætter en 4-retters menu med fjervildt, råvildt & lidt til den søde tand

(Ingen a la carte)

JUL PÅ SLETTEN

20. november til 22. december

Frokostmenu 3 retter inkl. mineralvand & kaffe/te 450,-

Aftenmenu 5 retter (ekskl. drikkevarer) 750,-