Nytårsmenu ud af huset!

Bestilling og betaling foregår igennem www.GoTipster.dk 

Afhentning på restaurant Sletten mellem 11:00 & 13:00 – d. 31. december .

*

Snacks:

Røgede mandler & hjemmelavede kyllingchips

*

Surdejsboller med saltet smør fra Aabybro mejeri

Forret

Torsk med peberrodscreme, syltet vintergrønt & sesam flager

Mellemret

Hummersalat af dansk sort hummer med estragon, radise, crouton & karse.

Hovedret

Okseterrine med morkler, selleri, syltede svampe & trøffelsauce

Dessert

Tærte med havtorn, vanilje & sprøde marengs.

*

Couvertpris: 595,-

Tilkøb: Kransekage 50,-


JUL PÅ SLETTEN

14. november – 23. december

Frokostmenu

3 retter inkl. mineralvand & kaffe 450,-

Letsaltet sild med syltet drueagurk, røget vinaigrette & lun kartoffelskum 135,-

Braiseret dansk frilandsgris med puré af æbler, løgsoubise, grønkål & peberglace 135,-

Blommekompot med saltet karamel, hasselnødder & iscreme med ”Vieille Prune” 130,-

Aftenmenu

5 retters menu 750,- (vinmenu 600,-)

Dansk sort hummer med grønne æbler, yuzu & estragon 165,-

Norsk kammusling med syltet grønt, ristede hasselnødder & peberrod 155,-

Morkler farseret med sandart, spæde spidskål & bakskuld sauce 160,-

Stegt Canette med ”rehydreret” rødbede, solbær & fermenteret hvidløg 195,-

Blommekompot med saltet karamel, hasselnødder & iscreme med ”Vieille Prune” 130,-