WINEMAKERS DINNER

24. november

Vi får besøg af Barolo producenten David Fletcher, der importeres af VinAmore.

Der er til lejligheden sammensat en 4 retters menu, hvor Davids forskellige vine serveres til.

Pris 1195,- pr. couvert for aperitif, snacks, menu med vine, kaffe/te & mineralvand.

* Reservation foregår direkte til VinAmore ved at indbetale 1195,- pr. couvert via Mobilepay til nr: 28266678.

NB! Overførslen skal tilføjes betalingskoden: WMD.


JUL PÅ SLETTEN

14. november – 23. december

Frokostmenu

3 retter inkl. mineralvand & kaffe 450,-

Letsaltet sild med syltet drueagurk, røget vinaigrette & lun kartoffelskum 135,-

Braiseret dansk frilandsgris med puré af æbler, løgsoubise, grønkål & peberglace 135,-

Blommekompot med saltet karamel, hasselnødder & iscreme med ”Vieille Prune” 130,-

Aftenmenu

5 retters menu 750,- (vinmenu 600,-)

Dansk sort hummer med grønne æbler, yuzu & estragon 165,-

Norsk kammusling med syltet grønt, ristede hasselnødder & peberrod 155,-

Morkler farseret med sandart, spæde spidskål og bakskuldsauce 160,-

Stegt Canette med ”rehydreret” rødbede, solbær & fermenteret hvidløg 195,-            

Vilde blåbær med saltet karamel, vaniljeskum & sprød malt 130,-


Nytårsmenu ud af huset!

Bestilling og betaling foregår igennem www.GoTipster.dk 

Afhentning på restaurant Sletten mellem 11:00 & 13:00 – d. 31. december .

*

Snacks:

Røgede mandler og sprøde hjemmelavede kyllingechips

*

Surdejsboller med saltet smør fra Aabybro mejeri

Forret

Torsk med peberrodscreme, syltet vinter grønt og sprød sesam

Mellemret

Hummersalat af dansk sort hummer med estragon, radise, sprød crouton og karse.

Hovedret

Okseterrin med morkler, selleri, syltede svampe og trøffelsauce

Dessert

Tærte med havtorn, vanilje og sprøde marengs.

Couvertpris: 595,-

Tilkøb: Kransekage 50,-